İtalya Yaz Okulu Başvuru İlanı

Avrupa Birliği Komisyonu’nun kuruluşlarından olan Avrupa Komisyonu Ortak Araştırma Merkezi (European Commission Joint Research Center-JRC) tarafından ELINDER (The European Learning Initiatives for Nuclear Decommissioning and Environmental Remediation) isimli bir program çerçevesinde yaz okulu düzenlenecektir.

Program Hakkında Bilgi ve Koşullar;

• Yaz okulu İtalya’nın Ispra kentinde 8-12 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenecektir.
  • Yaz Okulu, mühendislik, çevre, jeoloji, kimya, biyoloji gibi alanlarda eğitim görmekte olan lisans öğrencilerine yöneliktir.
  • Başvuracak öğrenciler arasından Türkiye genelinde 40 öğrenci seçilecektir.
  • Tamamı hibeli bir program değildir. Kurs ve iç ulaşım hizmetleri JRC tarafından karşılanacak olup, konaklama ve yolculuk giderleri öğrenci tarafından karşılanacaktır. Öğrenci tarafından yapılan giderler JRC tarafından kısmi geri ödemeye tabi tutulabilir.
  • Yaz okulu için son başvuru tarihi 30 Nisan 2019’dur.
  • Başvuru formu doldurulup imzalandıktan sonra “İngilizce Öğrenci Belgesi” ile birlikte öğrenci tarafından Daniela Santopolo’nın  daniela.santopolo@ec.europa.eu e-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.
  • JRC seçimleri tamamladıktan sonra sonuç ve ayrıntılı bilgiyi öğrencinin e-posta adresine gönderecektir.

Program içeriği için tıklayınız.

Başvuru formu için tıklayınız.