Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Öğrenci ve Personelinden Kan Bağışı

Sosyal sorumluluk alanında gönüllü kan bağışının öneminin anlaşılması ve farkındalığın oluşturulması amacıyla Kızılay Konya Şubesi, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi’nde kan bağışı etkinliği düzenledi.

Düzenli ve sürekli bağışçılar sayesinde Türkiye’nin kan ihtiyacını karşılamak için titiz bir çalışma gerçekleştiren Türk Kızılayı’nın ‘gönüllü kan bağışçısı’ çağrısına destek veren üniversiteler arasına Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi de katıldı. Öğrenci kulüplerinin de destek olduğu kan bağış kampanyasına ilgi büyüktü. Gönüllü kan bağışçılarından oluşan öğrencilerimiz ve personelimiz gün içerisinde kan bağışında bulundu.

Kızılay Konya temsilcileri tarafından, desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Cumhur Çökmüş’e ve etkinlikte görev alarak destek olan öğrenci kulüp temsilcilerine teşekkür sertifikası verildi.