Kurucu Başkanımız Sayın Recep Konuk, Forbes Dergisi Tarafından Yayınlanan “Türkiye’nin Yaşayan En Büyük Zihinleri” Listesinde Yer Aldı

Üniversitemizin Kurucu Başkanı Sayın Recep Konuk, Forbes dergisi tarafından yayınlanan “Türkiye’nin yaşayan en büyük zihinleri” listesinde yer aldı. Dergide Kurucu Başkanımız Sayın Recep Konuk’un bugüne dek gerçekleştirdiği yatırımlar ve çalışmalarla ilgili olarak "Kendi halinde, küçük bir kooperatif olan Konya Şeker'in 14 yılda 45 fabrika ülke sınırlarını aşan bir gıda markası haline dönüşmesine liderlik etti. Daha önemlisi kendi geliştirdiği "devridaim" modeliyle Türk tarım sanayisinin sosyal ve ekonomik dönüşümünde tarih yazdı; binlerce çiftçinin hayatını değiştirdi; "yapan yok, o zaman yapılamaz" ezberini bozup birlikte iş yapmaktan başka çaresi olmayanlar için umudu yeşertti" değerlendirmesi yapılırken Kurucu Başkanımız Sayın Recep Konuk’un ifadelerine de yer verildi. Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi olarak Kurucu Başkanımız Sayın Recep Konuk’u içtenlikle tebrik ederiz.