Öğrencilerimiz 22. Uluslararası İktisat Öğrencileri Kongresi’ndeki Çalışmaları ile İlgili Seminer Verdi

Kariyer Merkezimiz ve Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültemiz tarafından, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi 2. sınıf öğrencilerimizden Ali Fuat Tecim, Hafize Ayan ve Merve Yağlıcı’nın sunumlarıyla  “22. Uluslararası İktisat Öğrencileri Kongresi” konulu seminer düzenlendi. Öğrencilerimiz ve akademik personelimizin katıldığı seminerde, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi öğrencilerimiz, Dr. Öğretim Üyesi İhsan Erdem Kayral tarafından verilen UNIV 2010 Statistics II dersi kapsamında hazırlayarak İzmir’de düzenlenen 22. Uluslararası İktisat Öğrencileri Kongresi’nde sundukları makale çalışmalarını katılımcılar ile paylaştılar ve katılımcıların çalışmaları ile ilgili sorularını yanıtladılar.