2020-2021 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği Seçim ve Değerlendirme Sonuçları

2020-2021 Akademik yılı Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliğinden faydalanmak üzere koordinatörlüğümüze başvuruda bulunan Üniversitemiz öğrencilerinin değerlendirme ve seçim süreci, Avrupa Komisyonu ve merkezin belirlediği kurallar ve öncelikler çerçevesinde gerçekleştirilmiştir.

• Kazanan öğrenciler hibeli gitmeye hak kazanmıştır.
  • Tüm öğrencilerin hareketliliklerini gerçekleştirebilmeleri staj yapma hakkı kazandıkları Erasmus ülkelerinden vize alabilmelerine ve Covid-19 salgının seyrine göre ilgili tarihlerde Yükseköğretim Kurulu ve Türkiye Ulusal Ajansı ile Avrupa Komisyonu’ dan fiziksel hareketlilik yapılmasının aksine bir karar alınmaması koşullarına bağlıdır.
  • Kazanan öğrenciler için 11 Haziran 2021Cuma günü saat 13.30’ da UZEM sistemi üzerinden Oryantasyon Semineri yapılacaktır.
  • İtiraz Dilekçesi için son tarihi                         : 14 Haziran 2021
  • Feragat Dilekçesi için son tarih                         : 14 Haziran 2021
  • Seçilen tüm öğrenciler hareketlilik yapmaktan vazgeçmeleri halinde yukarıdaki belirtilen son dilekçe tarihine kadar Feragat Dilekçesi vermek zorundadır. Dilekçe vermeden hareketlilikten vazgeçen öğrencilerden, gelecek dönemlerde yapılacak Erasmus değişim programlarına başvuru yaptıkları takdirde değerlendirmeleri yapılırken -10 puan eksiltme yapılacaktır.
  • 2019 projesi ile öğrenci staj hareketliliği için üniversitemize tahsis edilen hibe miktarı 17.750 Avro, öngörülen hareketlilik sayısı 8’dir.
  • 2019-2020 Akademik yılı bahar döneminde her bölümden bir öğrencinin hareketlilik yapmasını sağlamak amacıyla staj hareketliliğinden 3 hareketlilik sayısı, öğrenim hareketliliğine aktarılarak toplam hibe kontenjanı 11’ e çıkarılmıştı bu sebeple 2020-2021 Akademik yılı staj hareketliliği hibelerinin karşılanabilmesi için 2019-1-TR-KA103-062254 numaralı Erasmus+ Hibe Sözleşmesinin “II.22 Bütçe Transferleri” maddesine dayanarak bütçeler arası aktarım yapılacaktır.
  • Sonuç tablosu aşağıda verilmiştir.
  • Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörlüğü hareketlilik yapacak öğrenci sayısında değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Erasmus Kurum Koordinatörlüğü
erasmus@gidatarim.edu.tr

1991 2020-2021 Akademik Yılı Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliği Sonuç Tablosu Eki indir