Ekonomi Bölümü Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Ömür Saltık ve Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Süleyman Değirmen’in Çalışması “28th International Economic Conference – IECS 2021” Konferansında Sunuldu Ekonomi Bölümü Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Ömür Saltık, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Süleyman Değirmen ve Toros Üniversitesi Araştırma Görevlisi Rıdvan Söyü tarafından hazırlanan “Post Covid-19 Monetary Policy Interest Rate Prediction: A Data Driven LSTM Model with Python” başlıklı çalışma 28 Mayıs 2021 tarihinde Romanya'nın Sibiu kentinde “28th International Economic Conference – IECS 2021” konferansında sunuldu.