Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğrencilerimizden Oluşan Anka Takımı TEKNOFEST Kapsamında Düzenlenen TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Savunma, Uzay ve Havacılık Kategorisinde Türkiye İkincisi Oldu Üniversitemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencileri Elif Tek, Berat Tayyip Ünal ve Yağmur Arslan’dan oluşan ve akademik danışmanlığını Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyemiz Doç. Dr. H. Deniz Başdemir’in yaptığı Anka Takımı, Kaşif-1 isimli projeleri ile TEKNOFEST kapsamında düzenlenen 2242 TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Savunma, Uzay ve Havacılık Kategorisinde final yarışmasında dereceye girerek Türkiye ikincisi oldu.

Öğrencilerimizi, danışmanlarını ve emeği geçen bölüm hocalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.