Bilgisayar Mühendisliği Öğrencilerimizden Oluşan Göksu Teknoloji Takımı TEKNOFEST 2022 Turizm Teknolojileri Yarışmasında Bir Üst Aşamaya Yükseldi Bilgisayar Mühendisliği bölümümüz öğrencileri tarafından 2018 yılında kurulan Göksu Teknoloji Takımı TEKNOFEST 2022 Turizm Teknolojileri yarışmasında ön değerlendirme aşamasını başarıyla geçerek bir üst aşamaya yükseldi. Berkay Kulak (Backend geliştiricisi), Emre Özcan (Mobil Uygulama Geliştiricisi) ve Muhammet Talha Semerci’den (Yapay Zeka Geliştiricisi) oluşan ekibimizin geliştirdikleri projenin amacı Türkiye'nin turizm alanlarının olabildiğince bütçe dostu olarak gezilmesini sağlamak ve önerilerde bulunan sistemleri geliştirmek.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.