Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Olarak Konya Büyükşehir Belediyesi Tarafından Bu Yıl 8.si Düzenlenen ‘’Konya Bilim Festivali’nde’’ Stantlarımızla Yerimizi Aldık Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Konya Bilim Merkezinde düzenlenen ‘’8. Konya Bilim Festivali’’ 7-10 Ekim tarihlerinde ziyaretçilere açık olacak. Doğa, tarım, robotik, kodlama, teknoloji, tasarım, uzay ve havacılık gibi alanlarda 100'ün üzerinde bilimsel etkinlik, atölye ve yarışmanın düzenleneceği festivalde üniversitemiz de stantları ile yerini aldı.

Gün içerisinde Rektörümüz Prof. Dr. Cumhur Çökmüş ve Tarım ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. H. Özkan Sivritepe’nin de ziyaret ettiği Bitkisel Üretim ve Teknolojileri, Gıda Mühendisliği, Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümlerimiz ile TEKNOFEST 2021 yarışmalarında ödül alan öğrencilerimiz tarafından oluşturulan stantlar katılımcıların yoğun ilgisini çekti.

Bilime ilgi duyan her yaştan ziyaretçileri festival stantlarımıza bekliyoruz.