Doç. Dr. Nihan Canbakal Ataoğlu, “Vitrin Tasarımında Güncel Yaklaşımlar” İsimli Sunumda İç Mimarlık Öğrencileriyle Bir Araya Geldi Selçuk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü iş birliğinde düzenlenen “Vitrin Tasarımında Güncel Yaklaşımlar” isimli seminer 4 Nisan 2022 Pazartesi günü Saat 13:00’da online ortamda gerçekleştirildi. Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Nihan Canbakal Ataoğlu, güncel vitrin tasarımlarına dair bilgilerini örnekler üzerinden öğrenciler ile paylaştı.

Programa İç Mimarlık Bölümü öğretim üyeleri ve bölüm öğrencileri katılım sağladı. Seminer sonunda İç Mimarlık Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Güzin Konuk tarafından Doç. Dr. Nihan Canbakal Ataoğlu’na teşekkür belgesi takdim edildi.