Dr. Öğr. Üyesi Başak Özkendirci, “Mekan Tekstilleri/İç Mimarlıkta Tekstil” Başlıklı Sunumuyla İç Mimarlık Öğrencileriyle Bir Araya Geldi Selçuk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü iş birliğinde düzenlenen “Mekan Tekstilleri/İç Mimarlıkta Tekstil” isimli seminer 17 Mart 2022 Perşembe günü çevrimiçi ortamda gerçekleştirildi. Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümünden Dr.Öğr.Üyesi Başak Özkendirci, iç mekanlarda kullanılan tekstil ürünlerini ve bu ürünlerin kullanımına dair detayları öğrenciler ile paylaştı.

Programa İç Mimarlık Bölümü öğrencileri, öğretim üyeleri ve araştırma görevlileri katılım sağladı. Seminer sonunda İç Mimarlık Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Güzin Konuk ve Doç. Dr. Rabia Köse Doğan tarafından Dr. Öğr. Üyesi Başak Özkendirci’ye teşekkür belgesi takdim edildi.