Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Hale İnci Öztürk Aarhus Üniversitesi tarafından düzenlenen “Dairy Science and Technology Symposium 2021” Etkinliğine Katıldı Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Hale İnci Öztürk, 21-25 Haziran 2021 tarihleri arasında Aarhus Üniversitesi tarafından düzenlenen “Dairy Science and Technology Symposium 2021-Delivering with dairy: from primary production to primary purpose“ konulu konferansa “Bioactive peptides occurring in Tulum cheese during ripening“ başlıklı sunumu ile katıldı.