Üniversitemizin de Düzenleyicileri Arasında Yer Aldığı 1. Gıda Kimyası Kongresi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Münevver Sökmen’in Katılımıyla Antalya’da Gerçekleştirildi 1. Gıda Kimyası Kongresi, Kimyagerler Derneği, Gebze Teknik Üniversitesi ve Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi’nin ortak organizasyonu ile 3-6 Mart 2022 tarihleri arasında Antalya’da uluslararası bir bilimsel toplantı olarak gerçekleştirilmiştir. Kongreye üniversitemizi temsilen Prof. Dr. Münevver Sökmen ve Biyoteknoloji doktora programı öğrencisi Fatma Tunalı katılmıştır. "Antioxidant Action of H. lupulus Extracts" başlıklı sözlü sunuma Fatma Tunalı, Münevver Sökmen, Atalay Sökmen ve Ayça Gedikoğlu katkı vermiştir.