Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Sencer Buzrul’un Koronavirüs Salgınında Gıda Tüketimi Konulu Röportajı “Yeni Haber” Gazetesinde Yayımlandı

Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Sencer Buzrul’un Koronavirüs Salgınında Gıda Tüketimi Konulu Röportajı “Yeni Haber” Gazetesinde Yayımlandı

Gıda Mühendisliği bölümü öğretim üyemiz Prof. Dr. Sencer Buzrul,  Konya’nın yerel gazetelerinden Yeni Haber’deki röportajında ambalajlı gıdanın güvenilir ürün olduğunu çünkü ambalajın gıdayı her türlü mikrobiyolojik, kimyasal ya da fiziksel bulaşmadan koruduğunu ifade etti. Röportajın tamamına https://www.yenihaberden.com/korona-hijyeni-gida-icin-sart-1524470h.htm adresinden ulaşabilirsiniz.