İç Mimarlık Bölümümüz Tarafından Düzenlenen Seminer Dizisi Kapsamında İsmail Acar İç Mimarlık Öğrencilerimiz ile Buluştu Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenen “İç Mimarlıkta Yenilikçi Yaklaşımlar” konulu seminer 8 Kasım 2021 günü Saat 11:00’da üniversitemizde gerçekleştirildi. Seminer kapsamında Acarkon firması sahibi İsmail Acar İç Mimarlık öğrencileri ile buluştu. Seminerde iç mekanlarda kullanılan yenilikçi malzemeler görsel sunumlar üzerinden öğrencilerle paylaşılırken aynı zamanda öğrencilerimize malzeme numunelerini inceleme imkânı da verilerek öğrencilerimiz farklı malzemeleri tanıması sağlandı.

Programa bölüm öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimiz ve araştırma görevlilerimiz katılım sağladı. Seminer sonunda Doç. Dr. Rabia Köse Doğan tarafından katılımcı İsmail Acar’a teşekkür belgesi takdim edildi.