Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Şırnak Beytüşşebap’ta!

Üniversitemiz Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi İktisadi ve İdari Programlar 1. sınıf öğrencilerinin “Yıldızlar İçin El Ele” adlı projesi kapsamında Şırnak ilinin Beytüşşebap ilçesindeki 6 köy okulundaki ihtiyaçlar belirlenerek toplanan 27 kolilik yardım Araştırma Görevlimiz Mustafa Özsarı ve öğrencimiz Mevlüt Doğan tarafından Şubat ayında bölgeye gidilerek yerinde teslim edildi.

Üniversitemiz Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesinde Dr. Öğretim Üyesi olan İhsan Erdem Kayral tarafından verilen UNIV-1011 Sosyal Sorumluluk (Social Responsibility) dersi kapsamında 1. sınıf öğrencilerimizden Mevlüt Doğan, Ege Alatalı, Furkan Ceran, Mustafa İnci, Ahmet Deniz Büyüksarı, Büşra Bektaş ve Gamze Gökçil, 2019-2020 Güz Yarıyılı boyunca Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulunan ihtiyaç sahibi köy okulları için yardım topladılar.

Farklı üniversitelerden birçok öğretim elemanı ve öğrencilerle birlikte, Konya’dan hayırsever vatandaşlarımız, velilerimiz ve çeşitli firmaların büyük katkı sağladığı 27 koliden oluşan kitap, ayakkabı, mont ve kırtasiye malzemeleri Şırnak İlimizin Beytüşşebap ilçesinde bulunan Bölücek, Bölücek Değirmen, Bölücek Ballı, Bölücek Kayabaşı, Cemil Gökçe ve Güneyyaka ilköğretim köy okullarına Şubat ayı içerisinde elden ulaştırıldı.

Yardım organizasyonunda emeği geçen ve katkı sağlayan öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımız başta olmak üzere tüm gönüllü kişi ve kurumlara teşekkür ederiz.