Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik’ten Rektörümüze Ziyaret Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik Rektörümüz Prof. Dr. Cumhur Çökmüş’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Konya Teknik Üniversitesi Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mahmut Kuş ile Üniversitemiz Tarım ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. Özkan Sivritepe de hazır bulundu. Ziyarette Üniversiteler arası işbirliği ve eğitim-öğretim faaliyetleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Cumhur Çökmüş, nazik ziyaretlerinden dolayı Prof. Dr. Babür Özçelik’e ve Prof. Dr. Mahmut Kuş’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.