Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğrencimiz Dila Nur Çakal’ın Projesi TÜBİTAK 2209/A Programı Kapsamında Desteklenmeye Hak Kazandı Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümü son sınıf öğrencisi Dila Nur Çakal’ın, Doç. Dr. Çağla Sönmez’in danışmanlığında TÜBİTAK’a sunmuş olduğu "Yazlık kolza (Brassica Napus L.) çeşidinin kışlık ve yazlık olmak üzere farklı ekim zamanlarında ekilmesinin yağ kalitesi ve oleik asitle ilişkili Fad2 geni ifade düzeyi üzerindeki etkileri" başlıklı projesi "TÜBİTAK 2209/A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği Programı" kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Öğrencimizi ve danışmanını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.