Tarım ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Menşure Özgüven Muş Alparslan Üniversitesi Tarafından Düzenlenen “Ülkemizdeki Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Potansiyeli, Sorunları ve Geleceği” Çalıştayına Katıldı Muş Alparslan Üniversitesi tarafından 06 Kasım 2021 tarihinde düzenlenen "Ülkemizdeki Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Potansiyeli, Sorunları ve Geleceği Çalıştayı" na davetli konuşmacı olarak katılan Tarım ve Doğa Bilimleri Fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Menşure Özgüven "Türkiye'nin Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Potansiyeli ve Gelişmeler" konulu bir sunum gerçekleştirdi.