Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğrencilerimizden Oluşan Takımımız TEKNOFEST Kapsamında Düzenlenen TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Finale Yükseldi Üniversitemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencileri Elif Tek, Berat Tayyip Ünal ve Yağmur Arslan’dan oluşan ve akademik danışmanlığını Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyemiz Doç. Dr. H. Deniz Başdemir’in yaptığı takımımız, Kaşif-1 isimli projeleri ile TEKNOFEST kapsamında düzenlenen 2242 TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında “Ön Değerlendirme” aşamasını başarıyla geçerek 26-27 Ağustos 2021 tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek final yarışmasına katılmaya hak kazanmıştır.

Öğrencilerimizi, danışmanlarını ve emeği geçen bölüm hocalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.