Gıda Mühendisliği Bölümü Öğrencilerimizin Projesi TÜBİTAK 2209-B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projesi Desteği Almaya Hak Kazandı Üniversitemiz Gıda Mühendisliği bölümü öğrencilerinden Afranur Dönmez ve Seher Nur Şahin’in, Dr. Öğr. Üyesi Kübra Sultan Özdemir Bilici danışmanlığında TÜBİTAK’a sunmuş olduğu “Siyah ve kırmızı fasülyenin proteince zengin cips üretiminde kullanımı ve elde edilen ürünün kalite özelliklerinin belirlenmesi” başlıklı projesi TÜBİTAK 2209-B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Desteği kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Sanayi ortaklı olarak yürütülecek olan çalışmada, proje sanayi ortağı olarak yer alan Konya Şeker A.Ş. adına Atıştırmalık Fabrikası Ar-Ge Müdürü Sayın Ömer Faruk Demirkol sanayi danışmanı olarak yer alacaktır.

Öğrencilerimizi ve danışmanlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.