Üniversitemiz Tarafından InnoPark Teknik Gezisi Düzenlendi

Üniversitemiz Tarafından InnoPark Teknik Gezisi Düzenlendi Girişimcilik eğitimi ve girişimcilik faaliyetleri kapsamında üniversitemizin de ortakları arasında bulunduğu Innopark'a 13 Haziran 2022 tarihinde teknik gezi düzenlenmiş, yapılan faaliyetler hakkında bilgi alınmıştır. InnoPark TTO tarafından geziye katılan öğrencilerimize teknoparka ve kuluçka merkezine katılan girişimcilere sunulan imkanlar, finansal destekler ve danışmanlık hizmetleri hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Gezi, yerleşik firmaların ve kuluçka merkezinin ziyaret edilmesi ile tamamlanmıştır. Öğrencilerimizin farkındanlık ve bilgi düzeylerinin arttırılmasına dönük faaliyet ile girişimci adaylarına gelecek vizyonu oluşturmak hedefine katkı sağlanmıştır.