Üniversitemize Yeni Katılan Öğretim Elemanlarımız Konya Şeker A.Ş. Tesislerine Düzenlenen Teknik Geziye Katıldılar KGTÜ ailesine yeni katılan öğretim elemanlarımıza Konya Şeker A.Ş. tesislerini tanıtmak için teknik gezi düzenlendi. Öncelikle Panagro Et ve Süt Tesisleri incelendi, daha sonra Çumra Kampüsünde Deneme Seraları, Bitki Doku Kültür Laboratuvarı, Atıştırmalık Tesisleri, Unlu Mamuller, Bisküvi, Kek, Gofret Üretim Tesisi, Küp Şeker ve Sıvı Şeker Üretim Tesisi, Biyoetanol Üretim Tesisi, Balık Üretim Tesislerinde incelemelerde bulunuldu.

Teknik gezide işletmelerden sorumlu yönetici ve teknik ekip ile Üniversitemiz öğretim elemanları arasında bilgi alışverişinde bulunarak, işleyiş ve verimlilik ile ilgili öneriler paylaşıldı ilerisi için çalışma planları oluşturuldu.

Bu teknik gezi ile Üniversitemize yeni katılan öğretim elemanlarımız Konya Şeker A.Ş’nin güçlü altyapısı hakkında bilgilenmiş oldu.