15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kapsamında Üniversitemizde “15 Temmuz’un 6. Yıl Dönümünde Türkiye’yi Savunmak” Başlıklı Konferans ve Fotoğraf Sergisi Düzenlendi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında üniversitemizde ‘’15 Temmuz’un 6. Yıl Dönümünde Türkiye’yi Savunmak” başlıklı konferans düzenlendi. İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan konferansta Rektörümüz Prof. Dr. Behiç Coşkun bir açılış konuşması gerçekleştirerek 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün anlam ve önemini vurguladı.

Akademisyen ve Araştırmacı Yazar Prof. Dr. Caner Arabacı’nın konuşmacı olarak katıldığı konferansta Prof. Dr. Caner Arabacı tarafından 15 Temmuz darbe girişiminin tarihsel arka planı detaylı şekilde anlatıldı. Konferans hediye takdimi ile sona erdi.

Konferans sonrasında Rektörümüz, Rektör Yardımcılarımız, Dekanlarımız, akademik ve idari personelimiz ve öğrencilerimiz Üniversitemiz Merkez Bina fuaye alanında düzenlenmekte olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü fotoğraf sergisine katıldı.