Duyurular

YKS başarı sıralamanızı girerek üniversitemizden kazanacağınız bursları ve ücret bilgisini öğrenebilirsiniz!

http://forms.gidatarim.edu.tr/burshesaplar/ adresinde yer alan uygulamamızı kullanarak, sayısal veya eşit ağırlık puan türündeki mevcut başarı sıralamanızla üniversitemizin burslu (tam burslu), %75 indirimli (%75 burslu), %50 indirimli (%50 burslu), %25 indirimli (%25 burslu) veya ücretli programlarına yerleşmeniz durumunda kazanacağınız bursları, indirim ve ücret bilgilerini öğrenmek için tıklayınız.

Fen Bilimleri Enstitüsü Yüksek Lisans Programları Duyurusu

Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Yüksek Lisans programlarına öğrenci alınacaktır. Programlara ilişkin detaylar, başvuru koşulları, yeterlilik şartları, gerekli evraklar ve başvuru takvimi bilgileri http://fbe.gidatarim.edu.tr/tr/basvuru-ve-kayit adresinde sunulmaktadır.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Yüksek Lisans Programları Duyurusu

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Yüksek Lisans programlarına öğrenci alınacaktır. Programlara ilişkin detaylar, başvuru koşulları, yeterlilik şartları, gerekli evraklar ve başvuru takvimi bilgileri http://sbe.gidatarim.edu.tr/tr/basvuru-ve-kayit adresinde sunulmaktadır.

Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine (Güncel)

Üniversitemiz dışında (ABH Kuruluşları ve diğer işletme ve kuruluşlarda) staj yapacak öğrencilerin dikkatine: Staj yapmayı planladığınız kuruluşa vermek üzere Öğrenci İşleri Sayfasında, Formlar bağlantısında yer alan Staj Zorunluluk Belgesi ile Staj Kabul formunu indirip, doldurduktan sonra Staj Zorunluluk Belgesini Bölüm başkanlığınıza onaylatmanız ve firmaya teslim etmeniz gerekiyor. Firmanın onaylayacağı Staj Kabul Formunu da Fakülte Sekreterliğine teslim etmeniz gerekiyor.

Sınırlı Sayıda Provence Kalitesinde Lavanta (Lavandula Angustifolia) Fidesi Satışlarımız Başlamıştır

Siparişlerinizi info@gidatarim.edu.tr adresine veya 0 332 223 54 88 nolu telefona verebilirsiniz.

1-1.000 adet                     : 1,5 TL/adet

1001-5.000 adet               : 1,25 TL/adet

5.000’den fazla                 : 1.00 TL/adet

Öğretim Üyesi Alım İlanı

2547 sayılı Kanun ve 12.06.2018 tarih ve 30449 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin” ilgili maddeleri uyarınca; Üniversitemiz Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümüne 4 (dört) adet belirli süreli statüde öğretim üyesi alınacak olup adaylarda aranacak nitelikler için tıklayınız.

Michigan State Üniversitesi Programına Katılmaya Hak Kazanan Öğrenciler

Michigan State Üniversitesi programına katılmaya hak kazanan asıl ve yedek öğrencilerimizin listesi aşağıdaki linkten indirilebilir. Programa katılmaya hak kazanan öğrencilerin, noter onaylı taahhütname dahil olmak üzere programla ilgili belgelerin hazırlanması ile ilgili olarak en kısa süre içerisinde uluslararası ilişkiler koordinatörlüğümüzle iletişime geçmesi gerekmektedir.