Öğretim Üyesi Alım İlanı

2547 sayılı Kanun ve 12.06.2018 tarih ve 30449 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin” ilgili maddeleri uyarınca; Üniversitemiz Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümüne 4 (dört) adet belirli süreli statüde öğretim üyesi alınacak olup adaylarda aranacak nitelikler için tıklayınız.

Proje Araştırmacı Personeli Alımı

Üniversitemiz Tarım ve Doğa Bilimleri fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Sündüs Erbaş Çakmak tarafından yürütülen

1.  "COST Aksiyonu kapsamında desteklenen projede çalışacak yüksek lisans veya doktora sonrası araştırmacı aranmaktadır. Bu konuda:
  • Kimyasal biyoloji, organik sentez veya moleküler biyoloji alanlarında tecrübesi veya ilgisi olan adaylar tercih edilmektedir.
  •  Burslar 2 yıl süreyle aylık 3000-3500 TL arasında olacaktır. "

Michigan State Üniversitesi Programına Katılmaya Hak Kazanan Öğrenciler

Michigan State Üniversitesi programına katılmaya hak kazanan asıl ve yedek öğrencilerimizin listesi aşağıdaki linkten indirilebilir. Programa katılmaya hak kazanan öğrencilerin, noter onaylı taahhütname dahil olmak üzere programla ilgili belgelerin hazırlanması ile ilgili olarak en kısa süre içerisinde uluslararası ilişkiler koordinatörlüğümüzle iletişime geçmesi gerekmektedir.

Öğretim Görevlisi Alımı Değerlendirme Sonuçları

Üniversitemiz Yabancı Diller Koordinatörlüğü bünyesinde görevlendirmek üzere 3 adet Öğretim Görevlisi (İngilizce ders veren) alımıyla ilgili olarak 01/03/2019 tarih ve 30701 sayılı Resmi Gazete ve web sayfamızda yayımlanan ilana başvuran ve 22/03/2019 tarihinde yapılan Giriş Sınavına katılan adayların Sınav Sonuçları için tıklayınız.