Announcements

Yabancı Diller Koordinatörlüğü İngilizce Yeterlik Sınavı

Hazırlık Sınıfı öğrencilerinin dikkatine;

16/09/2019 tarihli İngilizce Yeterlik Sınavına giriş listeleri ektedir.
17.09.2019 tarihinde sözlü sınav olacaktır.

NOT:

Yazılı sınav merkez binada 16.09.2019 saat 10:30’da dinleme sınavından sonra yapılacaktır.
Yatay geçiş ile gelen öğrenciler yazılı sınav için “class 115”e eklenmiştir. Dinleme sınavı için “class 11”e eklenmiştir.
Sınava girecek öğrencilerin Üniversitemiz tarafından verilen öğrenci kimliklerini göstermeleri zorunludur.

İşletme Doktora Programına Başvurular Başladı

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Doktora (Türkçe) programına 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında öğrenci alınacaktır. Başvuru koşulları, yeterlik şartları, gerekli evraklar ve başvuru takvimine ilişkin detaylara aşağıdaki bağlantıdan erişilebilir. Programa başvuru için son tarih 16 Eylül 2019 Pazartesi günüdür.

Öğretim Görevlisi (İngilizce Ders Veren) Alımı Ön Değerlendirme Sonuçları

Üniversitemiz Yabancı Diller Koordinatörlüğünde görevlendirmek üzere Öğretim Görevlisi (İngilizce ders veren) alımıyla ilgili olarak 23/09/2019 tarih ve 30867 sayılı Resmi Gazetede ve web sitemizde yayımlanan ilana başvuran adayların 10/09/2019 tarihinde yapılan Ön Değerlendirme Sonuçları aşağıda verilmiştir. Sınava girmeye hak kazanan adayların Giriş Sınavı 13/09/2019 Cuma günü saat 16.00’da Rektörlük Toplantı Salonunda yapılacaktır; önemle duyurulur.

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ALIMI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

Araştırma Görevlisi Ön Değerlendirme Sonuçları

Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde görevlendirmek üzere 1 adet Araştırma Görevlisi alımıyla ilgili olarak 23/09/2019 tarih ve 30867 sayılı Resmi Gazetede ve web sitemizde yayımlanan ilana başvuran adayların 10/09/2019 tarihinde yapılan Ön Değerlendirme Sonuçları aşağıda verilmiştir. Sınava girmeye hak kazanan adayların Giriş Sınavı 13/09/2019 Cuma günü saat 14.00’da Merkez Bina Kat 3, MB 350 no’lu salonda yapılacaktır; önemle duyurulur.

Öğretim Üyesi Alım İlanı

2547 sayılı Kanun ve 12.06.2018 tarih ve 30449 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin” ilgili maddeleri uyarınca; Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümüne 1 (bir) adet belirli süreli statüde öğretim üyesi alınacak olup adaylarda aranacak nitelikler için tıklayınız.

Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi (İngilizce Ders Veren) Alım İlanı

Üniversitemiz ilgili birimlerine 2547 sayılı Kanun ve 09.11.2018 tarih ve 30590 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanları Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin”  ilgili maddeleri uyarınca belirli süreli statüde 1 (bir) adet Araştırma Görevlisi ve 4 (dört) adet Öğretim Görevlisi (İngilizce ders veren) olmak üzere 5 (beş)  adet öğretim elemanı alınacak olup adaylarda aranacak asgari nitelikler ve değerlendirme takvimi aşağıda verilmiştir.

YKS ile Yerleşen Öğrencilerimize Kayıt Duyurusu

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı YKS Sonuçlarına Göre Üniversitemize Yerleşen Öğrencilerin Kayıt İşlemleri

Sevgili Aday Öğrencimiz;

Üniversitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, başarınızdan dolayı sizleri kutlar, öğrenim hayatınızda başarılar dileriz. Kesin kayıt sırasında sizlere yardımcı olmak üzere planlanan işlemler aşağıda belirtilmiştir.

I-KAYIT İŞLEMLERİ