Konya Şeker ve Üniversitemiz "Geleceğe Nefes" Projesine Çumra’da Fidanları Toprakla Buluşturarak Destek Verdi

“Geleceğe Nefes” projesine üniversitemiz, Konya Şeker ile birlikte 11 Kasım Pazartesi günü Çumra’da düzenlenen ağaç dikim etkinliği ile destek verdi. Rektörümüz Prof. Dr. Cumhur Çökmüş’ün de katılarak ağaç diktiği Çumra’daki etkinlikte üniversitemiz öğrencileri de yer alarak projeye desteklerini gösterdiler.

Kurucu Başkanımız Sayın Recep Konuk’un vizyonu doğrultusunda ilk olarak Konya nüfusu kadar ağaç hedefiyle başlayan daha sonra Türkiye nüfusu kadar ağaç hedefine çıkan ağaçlandırmada bugüne kadar Konya Şeker desteğiyle 20 milyon fidan toprakla buluşurken “Geleceğe Nefes” projesi kapsamında da bugün 11.111 fidanla katkı vermek için 4 ayrı bölgede ağaçlandırma seferberliği gerçekleştirildi.