Üniversitemiz Yabancı Diller Koordinatörlüğü Tarafından Öğrencilerimiz İçin Beyşehir Gezisi Düzenlendi

11 Temmuz Salı günü öğrencilerimiz için Konya’nın en güzel ilçelerinden olan Beyşehir’e Yabancı Diller Koordinatörlüğümüz tarafından bir gezi düzenlendi. Yabancı Diller Koordinatörümüz Doç. Dr. Onur Köksal’ın da katılımıyla düzenlenen gezide, öğrencilerimiz Hititler döneminde yapılmış kutsal bir su anıtı olan Eflatun Pınarı’nı gezdiler. Daha sonra, ziyaretçilerine Beyşehir Gölü’nü yüksek bir alandan izleme fırsatı veren Yakamanastır Milli Parkı ziyaret edildi. Burada vakit geçiren öğrencilerimiz tekne gezisi yapma fırsatı da elde ettiler. Gezilen yerlerden kalan güzel anılarla gezi sonlanmıştır.