Üniversitemizde “Sazan Balığı ve Mersin Balığının Birlikte Yetiştiricilik Tekniklerinin Araştırılması” Projesi ile İlgili Toplantı Düzenlendi

Üniversitemizin yetkili kurum olarak belirlendiği ve desteklenmek üzere Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığına sunulan “Sazan Balığı ve Mersin Balığının Birlikte Yetiştiricilik Tekniklerinin Araştırılması” adlı proje ile ilgili 10.10.2018 tarihinde üniversitemiz ev sahipliğinde bir toplantı düzenlenmiştir. Toplantıya proje paydaşları olan kurumları temsilen, Ermenek Kaymakamı İbrahim Gökmen,  Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen, KOP Başkanı İhsan Bostancı, Karaman İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Özçalık, KGTÜ Mütevelli Heyet Başkan Vekili Ali Konukseven, KGTÜ Rektörü Prof. Dr. Cumhur Çökmüş ve proje yürütücüsü Dr. Gül Ayten Kiriş katılmış olup Ermenek ilçesinde yapılması düşünülen proje ile ilgili gelinen son aşamalar, destek koşulları, proje bütçesi gibi konular tartışılmıştır.