Haberler

Öğretim Üyelerimiz İstanbul’da Düzenlenen Uluslararası Katılımlı 18. Ulusal Kromatografi Kongresi’ne Katıldı

Üniversitemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Münevver SÖKMEN, Dr. Öğretim Üyesi Kübra Sultan ÖZDEMİR ve Dr. Öğretim Üyesi Ezgi AYTAÇ İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi İlaç Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin ev sahipliğinde 15-18 Kasım 2018 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen Uluslararası Katılımlı 18. Ulusal Kromatografi Kongresi'ne 3 sözlü bildiri ile katıldılar.

Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürümüz Prof. Dr. Menşure Özgüven Davetli Konuşmacı Olarak II. Biyoteknoloji Vizyon Zirvesi Biyoekonomi Sempozyumuna Katıldı

Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Menşure Özgüven, 20 Kasım 2018 tarihinde Gebze Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen  “II. Biyoteknoloji Vizyon Zirvesi Biyoekonomi Sempozyumu”nda davetli konuşmacı olarak “Biyolojik Çeşitlilikten Katma Değerli Ürünlere Tıbbi ve Aromatik Bitkiler” konulu bir sunum gerçekleştirmiştir.

Ekonomi Bölümü Öğretim Üyemiz Dr. İhsan Erdem Kayral Ankara’da düzenlenen “V. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Sempozyumu (ISMS)”na katıldı

Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü Öğretim Üyemiz Dr. İhsan Erdem Kayral, 16-17 Kasım 2018 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen “V. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Sempozyumu (ISMS)”na katıldı. Dr. Öğretim Üyesi İhsan Erdem Kayral sempozyumda ““Volatility Estimation for Istanbul Stock Exchange Food and Beverage Index” başlıklı sözlü sunum gerçekleştirdi.

Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Zümrüt Begüm Ögel, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında Gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Toplantısına Katıldı

Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Zümrüt Begüm Ögel’in de katıldığı Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu’nun ilk toplantısı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında 20.11.2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik Rektörümüz Prof. Dr. Cumhur Çökmüş’ü makamında ziyaret etti

Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür ÖZÇELİK Üniversitemiz rektörlüğüne ziyarette bulundu. Mütevelli Heyet Başkanımız Dr. Mikdat ÇAKIR, Rektörümüz Prof. Dr. Cumhur ÇÖKMÜŞ ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Kürşat GÜLEŞ’in de bulunduğu ziyarette karşılıklı iş birliği alanları ve gündem değerlendirildi. Üniversitemiz Merkez Binasına yapılan gezinin ardından ziyaret iyi dilek temennileri ve üniversitemiz anısı hediye takdimiyle sona erdi.

Üniversite Heyetimiz Konya Valiliğine Atanan Sayın Valimiz Cüneyit Orhan Toprak’ı Makamında Ziyaret Etti

Mütevelli Heyet Başkanımız Dr. Mikdat Çakır, Rektörümüz Prof. Dr. Cumhur Çökmüş, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Hasan Kürşat Güleş ve Prof. Dr. Durmuş Tayyar Şen Konya Valiliğine atanan Sayın Valimiz Cüneyit Orhan Toprak’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.