Haberler

Rektörümüz Prof. Dr. Cumhur Çökmüş, KONTV’de Yayınlanan “Düzlem” Programında Yaşar Toy’un Konuğu Oldu

Düzlem programında Yaşar Toy’un konuğu olan Rektörümüz Prof. Dr. Cumhur Çökmüş, üniversitemizin eğitim modeli ve burs olanaklarına ilaveten, üniversitemizin gerçekleştirmekte olduğu Tarım 4.0 çalışmaları ile ilgili olarak KONTV izleyicilerini bilgilendirdi.

Gücümüzün Kaynağına Güç Veriyoruz: Üniversitemizden Tüm Çiftçilerimize ve Çocuklarına Ek Burs Olanağı

Üniversitemiz Mütevelli Heyetinin aldığı karar doğrultusunda, bu yıl üniversitemize yerleşecek öğrenciler için de geçerli olmak üzere, kendilerinin veya anne ve babalarının çiftçi olduklarını (Çiftçi Kayıt Sistemi Belgesi ile) belgeleyen öğrencilerimize eğitim ücretinde indirim sağlanacak.

Uygulamamızı Kullanarak Mevcut YKS Başarı Sıralamanızla Kazanacağınız Burslarımızı, İndirim ve Ücret Bilgilerini Öğrenebilirsiniz

http://forms.gidatarim.edu.tr/burshesaplar/ adresinde yer alan uygulamamızı kullanarak, sayısal veya eşit ağırlık puan türündeki mevcut başarı sıralamanızla üniversitemizin burslu (tam burslu), %75 indirimli (%75 burslu) veya %50 indirimli (%50 burslu) programlarına yerleşmeniz durumunda kazanacağınız bursları, indirim ve ücret bilgilerini öğrenmek için tıklayınız.

Bitkisel Üretim ve Teknolojileri Bölümü Öğretim Üyemiz Dr. Nurgül Kıtır "3rd Edition of International Conference on Agriculture and Food Chemistry"e Davetli Konuşmacı ve Moderatör Olarak Katıldı

Tarım ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Bitkisel Üretim ve Teknolojileri Bölümü Öğretim Üyemiz Dr. Nurgül KITIR 23-24 Temmuz 2018 tarihlerinde İtalya’nın Roma şehrinde düzenlenen "3rd Edition of International Conference on Agriculture and Food Chemistry "e davetli konuşmacı ve moderatör olarak katıldı. Dr. Öğretim Üyesi Nurgül KITIR kongrede "Evaluation of some leonardite sources in Turkey for biologic humic production via biotechnological method for organic farming usage" başlıklı sözlü sunumu gerçekleştirdi.

Üniversitemiz ile BM Laboratuvar Sistemleri Ltd. Şti. Arasında Yeni Nesil Gıda Patojen Tanı Kitlerinin Geliştirilmesi Alanında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Üniversitemiz bünyesinde T.C. Kalkınma Bakanlığı desteği ile toplam 25 Milyon TL bütçe ile kurulumu halen devam etmekte olan Yeni Nesil Gıda Kit ve Referans Madde Araştırma Geliştirme Merkezimiz (KİT-ARGEM) kapsamında Türkiye’nin önde gelen firmalarından olan BM Laboratuvar Sistemleri arasında başta gıda patojen tanı kitleri olmak üzere yeni nesil hızlı gıda diyagnostik tanı kitlerinin geliştirilmesi konularında ortak çalışmalar yürütülmesini kapsayan bir Ar-Ge Protokolü imzalandı.

Üniversitemizde Tanıtım Günleri Kapsamında Tercih Danışmanlığı Hizmeti

Üniversitemiz kampüsünde düzenlenecek tanıtım günlerimiz kapsamında, rehber öğretmen ve psikolojik danışman Muhammet Serter 1-6 Ağustos tarihlerinde saat 10.00-19.00 arasında, 7-14 Ağustos tarihlerinde ise saat 17.00-19.00 arasında yeni eğitim ve araştırma binamızda tercih danışmanlığında bulunmak üzere aday öğrencilerle buluşuyor.