Tarım Gıda Sürekli Eğitim Merkezi

TAGSEM genel olarak tarım ve gıda alanlarında hem uygulama hem de araştırma kapasitesinin gelişmesi için öğrenciler, iş profesyonelleri ve çiftçileri bir araya getiren bir platform olarak tasarlanmaktadır. Bu bağlamda araştırma ve uygulama projeleri geliştirilerek öğrencilerin eğitimlerinin gerçek uygulamalı projeler ile desteklenmesi sağlanacaktır.

TAGSEM, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi bünyesinde bulunan birçok bölümde okuyan üniversite öğrencilerine piyasanın ihtiyaç duyduğu konularda eğitimler vererek mevcut piyasa ile ilişkileri güçlendirecek, kolaylaşacak ve başarıya katkıda bulunacaktır. Yine öğrencilerin ilgi ve merak duyduğu ve her an ulaşamayacakları alanlarda, eğitim programları düzenleyerek onlara yardımcı olunacaktır. Ayrıca belirli bir alanda uzmanlık kazandırmayı amaçlayan sertifika programları ile lisans mezunlarına yardımcı olacaktır.