Türk Kızılayı Üniversitemizde!

Sevgili öğrencilerimiz,

Türk Kızılayı Konya Kan Merkezi, 2018-2019 eğitim-öğretim  yılında kan bağışlayarak binlerce hayat kurtarmak ve kan bağışının bir davranış şekline dönüştürülmesini sağlamak amacı ile okulumuzda Kan Bağış Kampanyası düzenleyecektir. 11 Nisan 2019 Tarihinde Türk Kızılay’ı gezici kan bağış ekibi tüm gün üniversitemizde olacaktır. Bağışçı olmak isteyen öğrencilerimizin linke tıklayarak  isim ve telefon bilgilerini vermeleri yeterlidir.

Öğretim Üyesi Alım İlanı

2547 sayılı Kanun ve 12.06.2018 tarih ve 30449 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin” ilgili maddeleri uyarınca; Üniversitemiz Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümüne 4 (dört) adet belirli süreli statüde öğretim üyesi alınacak olup adaylarda aranacak nitelikler için tıklayınız.

Kınama ve Taziye

Yeni Zelanda’da meydana gelen menfur saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet,

yaralılara acil şifalar,

yakınlarına ve tüm İslam Alemi’ne sabır ve başsağlığı diler,

saldırıyı gerçekleştirenleri ve bu şiddeti akıl eden anlayışı

insanlık vicdanı ile kınıyoruz.

İtalya Yaz Okulu Başvuru İlanı

Avrupa Birliği Komisyonu’nun kuruluşlarından olan Avrupa Komisyonu Ortak Araştırma Merkezi (European Commission Joint Research Center-JRC) tarafından ELINDER (The European Learning Initiatives for Nuclear Decommissioning and Environmental Remediation) isimli bir program çerçevesinde yaz okulu düzenlenecektir.

Program Hakkında Bilgi ve Koşullar;

Vefat ve Taziye

Erasmus+ kapsamında Polonya’da öğrenim görmekte olan Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Furkan Kocaman'ın menfur bir saldırı sonucunda yaşamını yitirdiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesi başta olmak üzere yakınlarına ve öğrencisi olduğu Selçuk Üniversitesine başsağlığı diliyoruz.