Proje Araştırmacı Personeli Alımı

Üniversitemiz Tarım ve Doğa Bilimleri fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Sündüs Erbaş Çakmak tarafından yürütülen

1.  "COST Aksiyonu kapsamında desteklenen projede çalışacak yüksek lisans veya doktora sonrası araştırmacı aranmaktadır. Bu konuda:
  • Kimyasal biyoloji, organik sentez veya moleküler biyoloji alanlarında tecrübesi veya ilgisi olan adaylar tercih edilmektedir.
  •  Burslar 2 yıl süreyle aylık 3000-3500 TL arasında olacaktır. "

1. "TÜBİTAK 3501 projesinde çalışacak yüksek lisans öğrencisi aranmaktadır.
  • Kimyasal biyoloji, organik sentez veya moleküler biyoloji alanlarında tecrübesi veya ilgisi olan adaylar tercih edilmektedir.
  • Burslar 2 veya 3 yıl süreyle aylık 3000-3500 TL arasında olacaktır.

Konuyla ilgilenenlerin öz geçmişlerini personel@gidatarim.edu.tr adresine göndermeleri veya Dr. Öğr. Üyesi Sündüs Erbaş Çakmak'a özgeçmişleri ile birlikte başvurmaları gerekmektedir.