Menü
İletişim
444 48 83info@gidatarim.edu.tr

Gıda Mühendisliği Bölümümüzden Dr. Öğr. Üyesi Sevil Çıkrıkcı Erünsal COST Aksiyonu Kapsamında Kazandığı Destek ile İsviçre’de Bulunan EPFL Üniversitesi’nde Araştırma Çalışmaları Gerçekleştirdi

Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyemiz Dr. Sevil Çıkrıkcı Erünsal, STSTM COST CA19145 SENSORFINT Aksiyonu tarafından desteklenmeye hak kazanarak İsviçre’deki EPFL (École Polytechnique Fédérale de Lausanne) Üniversitesi’nde Prof. Ardemis Boghossian liderliğindeki Nanobiyoteknoloji Laboratuvarı’na araştırma çalışmaları gerçekleştirdi. Çalışma kapsamında farklı formülasyonlarda hazırlanmış karbon nanotüp yüklü hidrojellerin sensör uygulamalarında kullanılmasına yönelik deneyler gerçekleştirilirken çalışmanın KGTÜ ve EPFL arasında eş zamanlı olarak tamamlanması hedeflenmektedir.
 

Erişilebilirlik

Seslendirme

Metinleri sesli okuma

Yüksek Karşıtlık

Koyu tema aktif et

Solgunluk

Renkleri gri tonlarına çevir

Büyük Metin

Yazı boyutunu büyüt

Okuma Maskesi

Odaklanmayı artır

Okuma Klavuzu

Yatay okuma çizgisi