Menü
İletişim
444 48 83info@gidatarim.edu.tr

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi’nde Orman Haftası Etkinlikleri Fidan Dikme Şenliğine Dönüştü

Üniversitemiz çevreye olan duyarlılığını Orman Haftası’nda bir kez daha gösterdi. Üniversitemizin yöneticileri, akademik ve idari personeli ile öğrencilerimizin de katımı ile Orman Haftası ve Ağaç Bayramı şenlik havasında kutlandı. Üniversite kampüsümüzde yüzlerce fidan dikimi yapıldı. Daha yeşil ve daha sağlıklı bir çevre temennileri ile etkinlikler tamamlandı.

 

Mart ayının son haftası içinde tüm yurtta kutlanan “Orman Haftası” etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz Tarım ve Doğa Bilimleri Fakültesi öncülüğünde kampüs alanında hem uygulamalı ders yapıldı hem de fidan dikimi gerçekleştirildi. Tarım ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin Özkan Sivritepe öğrencilerine sert ve yumuşak çekirdekli meyve fidanlarını tanıttı ve öğrencilerimiz uygulamalı olarak yüzlerce meyve fidanını toprakla buluşturdular.

 

Üniversitemizin yöneticileri, akademik ve idari personeli ile öğrencilerimizin de katımı ile kampüs içinde ayrılan yeşil alana meyve fidanlarının yanı sıra karaçam ve sedir fidanları ile birlikte toplam 500 fidan dikildi. Şenlik havasında gerçekleştirilen program sonunda dikilen fidanlara can suyu verildi. Öğrencilerimiz diktikleri fidanları sahiplendirilerek devamında bakımlarını üstlenme sözü verdiler.

 

Erişilebilirlik

Seslendirme

Metinleri sesli okuma

Yüksek Karşıtlık

Koyu tema aktif et

Solgunluk

Renkleri gri tonlarına çevir

Büyük Metin

Yazı boyutunu büyüt

Okuma Maskesi

Odaklanmayı artır

Okuma Klavuzu

Yatay okuma çizgisi