Vakıflar Genel Müdürlüğü ve ÇEKÜD iş birliğiyle, üniversitemize yeni başlayan her öğrenci adına deprem bölgesinde bir zeytin fidanı toprakla buluşacak
Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi'ne yeni başlayan öğrencilerimizi, deprem bölgesinin yeniden yeşertilmesine katkı sağlayan anlamlı bir projeyle karşılıyoruz.
Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği (ÇEKÜD) iş birliğiyle yürütülen proje kapsamında, üniversitemize yeni başlayan her öğrencimiz adına deprem bölgesinde bir zeytin fidanı dikilecektir. Fidan dikimleri ÇEKÜD aracılığıyla gerçekleştirilecektir.
Projeyle, öğrencilerimizin eğitim hayatına attıkları ilk adımın kalıcı bir iyiliğe ve unutulmaz bir hatıraya dönüşmesi amaçlanmaktadır. Toprağa, üretmeye ve yeşertmeye değer veren bir üniversite olarak bu girişimin bir parçası olmaktan memnuniyet duyuyoruz.
Her öğrencimiz adına hazırlanan fidan bağış sertifikası, e-sertifika olarak öğrencilerimize iletilecektir.


