Menu
Contact
444 48 83info@gidatarim.edu.tr

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyemiz Dr. Gülcihan Gülseren L’Oréal -UNESCO “Bilim Kadınları İçin” Programını Kazandı

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyemiz Dr. Gülcihan Gülseren L’Oréal -UNESCO “Bilim Kadınları İçin” Programını Kazandı
Share:25.10.2021
Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğretim üyemiz Dr. Gülcihan Gülseren, ülkemizde bilim kadınlarına verilen en önemli ödüllerden olan L’Oréal-UNESCO “Bilim Kadınları İçin” programını kazandı. Yaşam ve Çevre Bilimleri alanında programı kazanan Dr. Öğr. Üyesi Gülcihan Gülseren ayrıca bilimsel araştırmalarında kullanmak amacıyla 120.000 TL ödül almaya hak kazandı.

Uluslararası "For Women In Science" programının bir uzantısı olan ve ülkemizdeki bilim kadınlarının bilimsel çalışmalara teşvik edilmesi maksadıyla verilmekte olan ödüller Türkiye’de 2003 yılından itibaren verilmeye başlandı. Bu yılki programla ilgili bilgi için https://www.loreal.com/tr-tr/turkey/articles/group/for-women-in-science-tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi olarak Dr. Öğr. Üyesi Gülcihan Gülseren Hocamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
 

Accessibility

Text-to-Speech (BETA)

Read text aloud

High Contrast

Enable dark theme

Grayscale

Convert colours to grayscale

Large Text

Increase font size

Reading Mask

Improve focus

Reading Guide

Horizontal reading line