Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Mezuniyet Töreni Duyurusu

Sevgili mezun ve mezun adaylarımız,

• 2020-2021 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 21 Eylül 2021 Salı günü saat: 15:00’de Üniversitemiz Kampüs Alanı içinde yapılacaktır.
  • Mezuniyet törenine, 2016 - 2017 Akademik Yılı girişli tüm öğrencilerimiz katılabilecektir. (Öğrenci listesi için tıklayınız)
  • Cüppe ve kepler 20 Eylül 2021 tarihinde Üniversitemiz Yabancı Diller Binası Konferans Salonunda öğrenci belgesi veya kimlik kartı karşılığı alınabilecektir. Cüppe ve kep iadelerinin 22 Eylül 2021 tarihi mesai bitimine kadar yapılması gerekmektedir.
  • Öğrencilerimizin törenden en az 45 dakika önce tören düzeni hakkında bilgilendirme için, cübbe ve kepleriyle birlikte, tören alanında hazır olmasını rica ederiz.
  • Katılım bilgisi için https://gidatarim.edu.tr/mezuniyet-toreni-katilim-formu formunun 16 Eylül 2021 mesai bitimine kadar doldurulması gerekmektedir.
  • Törenin fotoğraf ve video çekimleri profesyonel bir ekip tarafından yapılacak ve tören, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Youtube hesabından canlı olarak izlenebilecektir. Törenle ilgili fotoğraf ve videolar Üniversitemiz web sayfasına yüklenecektir.
  • Tören AKIŞI için tıklayınız