Amerika Birleşik Devletleri Üniversitelerinden Üniversitemize İşbirliği Ziyareti Amerika Birleşik Devletleri New Jersey Felician University Danışmanı ve Baltemur Morgan State University Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Necati SÖZÜÖZ, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Erol TURAN’a hayırlı olsun ve işbirliği ziyaretinde bulundu.

Üniversitemiz ile Amerika Birleşik Devletlerinde bulunan adı geçen iki üniversite ile çift diploma ve burslu program uygulaması için görüşmeler yapılarak çalışmalar başlatıldı.

Konu ile ilgili olarak Üniversitelerin Öğretim Üyeleri ile ilk toplantı Ocak ve Mart ayları içerisinde gerçekleştirilecek.