ARGETÜRK Danışma Kurulu Toplantısı Konya Sanayi Odası’nda Gerçekleştirildi

ARGETÜRK Danışma Kurulu Toplantısı Konya Sanayi Odası’nda Gerçekleştirildi Konya Sanayi Odası öncülüğünde kurulan, Anadolu Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri Ortak İletişim ve İşbirliği Ağı-ARGETÜRK Danışma Kurulu Toplantısı, 20 Eylül 2023 tarihinde Konya Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi. Toplantıya, Üniversitemizi temsilen Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve ARGETÜRK Danışma Kurulu Üyesi Prof. Dr. Kıvanç BİLECEN ve Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Nadiye GÜLNAR katıldı. Konya Sanayi Odası Meclis Üyesi ve ARGE-TÜRK Yürütme Kurulu Başkanı, Tahir BÜYÜKHELVACIGİL’in başkanlık ettiği toplantıya, Konya Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Zübeyde YILMAZ, Konya Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet HAMURCU, Konya Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mehmet YILDIRIM, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali KAHRAMAN, InnoPark Konya Teknoloji Geliştirme Bölgesi Genel Müdürü Prof.Dr. Fatih Mehmet BOTSALI katılım sağladı. Toplantıda Konya'da Ar-Ge ve tasarım çalışmalarına öncülük etmeyi, üniversiteler ve kamu arasında bilgi, iletişim ve iş birliği ağı oluşturmayı amaçlayan ARGETÜRK faaliyetleri hakkında bilgiler aktarıldı ve Üniversite Sanayi İşbirlikleri hususunda ortak görüşler değerlendirildi.