İç Mimarlık Bölümü IMB 4007 Mesleki Deneyim-I Dersi Kapsamında Asma Tavan Sistemleri Üzerine Teknik Gezi Düzenlendi Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü tarafından 31 Ekim 2023 Salı günü asma tavan sistemlerinin yerinde görülmesi amacıyla teknik gezi düzenlendi. IMB4007 Mesleki Deneyim-I dersi kapsamında yapılan teknik geziye ders sorumlusu Dr.Öğr.Üyesi Sevde Gülizar DİNÇER ile birlikte bölüm öğrencileri katılım sağladı.

Gezi kapsamında öğrencilerimizle ilgilenen sayın Abdullah GÜDÜK bölüm öğrencilerimize farklı formlardaki asma tavan sistemlerinin uygulama detaylarını şantiye ortamında anlattı. Ayrıca iç mekanda kullanılan dekoratif çita ürünleriyle ilgili bilgilerini de öğrenciler ile paylaştı.