İç Mimarlık Bölümü IMB 4007 Mesleki Deneyim-I Dersi Kapsamında Tür-Mak Yapı Center’a Teknik Gezi Düzenlendi Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü tarafından 20 Ekim 2023 Cuma günü Tür-Mak Yapı Center’a teknik gezi düzenlendi. IMB4007 Mesleki Deneyim-I dersi kapsamında yapılan teknik geziye ders sorumlusu Dr.Öğr.Üyesi Sevde Gülizar DİNÇER ile birlikte bölüm öğrencileri katılım sağladı.

Gezi kapsamında öğrencilerimizle ilgilenen sayın Mehmet BİLGEN bölüm öğrencilerimize seramik ve parke ürünleri hakkında detaylı bilgi verdi. Ayrıca çeşitli vitrifiye ürünlerinin kullanım alanları ve montajı gibi teknik bilgilerini ve tecrübelerini de öğrenciler ile paylaştı.