İç Mimarlık Bölümü Öğrencilerinin Katılımıyla “Mekânı Eskizle Deneyimlemek” İsimli Workshop Düzenlendi Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenen “Mekanı Eskizle Deneyimlemek” isimli workshop 15 Aralık 2023 Cuma günü 10:30-17:00 saatleri arasında, üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Konya Teknik Üniversitesi İç Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Murat ORAL’ın katkılarıyla düzenlenen etkinlik kapsamında kısa bir sunum sonrasında öğrencilere bir eskiz örneği uygulamalı olarak gösterildi ve öğrencilerden de üniversitemiz binası içerisinde bir mekânı eskiz olarak çalışmaları istendi. Aynı zamanda workshop kapsamında öğrencilerin farklı eskiz türlerini örnekler üzerinden görmeleri de sağlandı.

Etkinliğe üniversitemiz bölüm öğrencileri ile bölüm öğretim elemanları katıldı. Etkinlik sonunda İç Mimarlık Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Navid KHALEGHIMOGHADDAM tarafından Doç.Dr.Murat ORAL’a teşekkür belgesi, katılım sağlayan tüm öğrencilere ise Arş.Gör. Gökçe ONUR KARABULUT tarafından katılım belgesi takdim edildi.