KAPSÜL TURNA Roket Takımımız, "TEKNOFEST 24'te "Kritik Tasarım Raporu" Aşamasına Katılmaya Hak Kazandı

KAPSÜL TURNA Roket Takımımız, Üniversitemiz Bilgisayar Mühendisliği ve Elektrik Elektronik Mühendisliği 1. - 2. Sınıf öğrencilerimizin bir araya gelerek oluşturduğu KAPSÜL TURNA Roket Takımı "Orta İrtifa Kategorisinden" katılmış oldukları yarışmada Ön Tasarım Raporu aşamasını başarıyla geçerek "Kritik Tasarım Raporu" aşamasına katılmaya hak kazandı.

Tasarlamış oldukları özgün roket ve uçuş bilgisayarı ile irtifa roketçiliği ve havacılık aviyoniği alanlarına inovatif bir bakış açısı kazandırmışlardır.

Üniversitemiz Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç Dr Kasım ÖZTOPRAK'ın danışmanlığı yaptığı KAPSÜL TURNA Roket Takımı üyeleri Hamiyet GÖRGÜLÜ, Hamide GÖZEN, Şaziye Melek KOÇ, Beyza Zülal ODABAŞI, Rumeysa SEMİZ, Seyit Ali AYDIN, Yusuf Ziya YAVUZ, Muhammed Melih ÇAM, İsmail TUNCER ve Furkan Can SÜME'yi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.