Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi’nden T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü’ne Ziyaret Türkiye İklim Akıllı ve Rekabetçi Tarımsal Büyüme Projesi (TUCSAP) kapsamında Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi heyeti, 29.09.2023 tarihinde, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof.Dr.Mehmet KILIÇ, Mütevelli Heyet üyesi Prof.Dr. Ali KARABACAK, Rektör Prof.Dr. Erol TURAN, Rektör Danışmanı Prof.Dr.Savaş ÇEVİK ve Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Nadiye GÜLNAR’ın katılım sağladığı toplantıda, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Sayın Fuat KASIMCAN ile bir araya gelindi. Toplantıda Türkiye İklim Akıllı ve Rekabetçi Tarımsal Büyüme Projesi hususunda üniversitelerle işbirliği olanaklarının geliştirilmesine ilişkin görüşler paylaşıldı.