Nebula Technology takımımız, TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları’nda Finale Yükseldi Üniversitemizin hazırlık sınıfı öğrencilerinin oluşturduğu Nebula Technology takımımız, "Enerji ve Çevre" kategorisinden girdikleri TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları’nda başarılı bir şekilde finale yükselmiştir. 20-22 Mart tarihlerinde çevrimiçi olarak düzenlenecek olan final yarışmasında okulumuzu temsil edecektir.

“Göller Yöresinde Suların Çekilmesiyle Oluşan Zararlı Maddelerin Tespiti, Analizi ve İnsan Sağlığında Yol Açacağı Sorunların Öngörülmesi” isimli projeleri ile göller bölgesindeki tüm gölleri teker teker incelemişler ve yaşanan su çekilme sorununun yol açacağı sıkıntıları detaylıca ele almışlardır.

Üniversitemizin Nebula Technology takımı kaptanı Selim Aydın ve takım üyeleri Mehmet Polat, Abdullah Zafer Cicik ve Mahmut Refik Bölen’i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.