Öğrencilerimizin Projesi TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteklenmeye Hak Kazandı

Üniversitemiz Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü öğrencisi Sermet Rıza ŞENSOY'un proje yürütücüsü, Adem Enes NURBAKİ ve İsmet Alperen AĞAÇ'ın  araştırmacı olarak, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Öğretim Üyemiz Doç.Dr. Tuğba SARI danışmanlığında TÜBİTAK'a sunmuş olduğu "Madeni Eşya İmalat Sektöründe Yapay Sinir Ağları Yaklaşımı ile Talep Tahmini" başlıklı proje "TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Öğrencilerimizi ve danışmanlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.