T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Konya Gödene Gençlik Merkezi Yetkilileri Üniversitemizi Ziyaret Etti

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Konya Gödene Gençlik Merkezi Gödene Müdürü Sayın Mehmet Yavuz FİGEN, Gençlik Lideri Sayın Bedirhan GÖKSU, Gençlik Lideri Sayın Ahmet ZERAY, Gençlik Lideri Halide KAL ve Üniversitemiz öğrencilerinden Gönüllü Gençlik Lideri Bilal ARSLAN, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Erol TURAN’ı makamında ziyaret etti.

Üniversitemizde faaliyetleri yürütülen Genç Ofis bünyesinden gerçekleştirilecek olan işbirlikleri ve KGTÜ FEST 2023 etkinlikleri hususunda bilgi alışverişinde bulunulan toplantıya, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof.Dr. Kıvanç BİLECEN, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Nadiye GÜLNAR ve Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Proje Uzmanı Yunus Emre UĞURLU katılım sağladı.