Bangladeş Büyükelçisi’nden Rektörümüz Prof. Dr. Cumhur Çökmüş’e Ziyaret

Bangladeş Büyükelçisi’nden Rektörümüz Prof. Dr. Cumhur Çökmüş’e Ziyaret Bangladeş’in Ankara Büyükelçisi Mosud Mannan, Rektörümüz Prof. Dr. Cumhur Çökmüş’ü makamında ziyaret etti. Bangladeş Büyükelçisi Mannan iki ülke arasındaki eğitim alanı başta olmak üzere ekonomik ve ticari alanlardaki ilişkileri daha çok güçlendirmek için çalışma ve girişimlerde bulunacaklarını belirtti. Özellikle Üniversiteler arasında yapılacak olan işbirliği anlaşmaları ile ortak projelerin ve öğrenci hareketliliğinin başlatılmasına karar verildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Cumhur Çökmüş ise, Türkiye ve Bangladeş’in kardeş ülkeler olduğunu belirterek iki ülke arasındaki iş birliğinin artması için her türlü katkıyı yapacaklarını belirtti.