Montana State Üniversitesi ile KGTÜ Arasında İkili İşbirliği Anlaşması İmzalandı

Üniversitemizle, ABD’nin tarım ve mühendislik alanında önde gelen üniversitelerinden Montana State Üniversitesi arasında, ortak araştırma çalışmalarının gerçekleştirilmesi, öğrenci ve öğretim üyelerinin değişimi konularını da kapsayan bir ikili işbirliği anlaşması imzalandı.

Montana State Üniversitesi adına toplantıya Rektör Yardımcısı ve Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Charles Boyer ve Bitki Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hikmet Budak katılırken, üniversitemiz adına Mütevelli Heyet Başkanımız Dr. Mikdat Çakır, Rektörümüz Prof. Dr. Cumhur Çökmüş ve Biyomühendislik Bölümü Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Erinç Bahçegül toplantıda yer aldı. Toplantıda Montana State Üniversitesi heyetine üniversitemizle ilgili bilgilendirme amaçlı bir sunum gerçekleştirilirken, ikili işbirliği anlaşmasının detayları hakkında iki heyet arasında istişarelerde bulunuldu.