Menü
İletişim
444 48 83info@gidatarim.edu.tr

Doç. Dr. Hale İnci ÖZTÜRK, III. Ulusal Sütçülük Kongresi'ne "Süt Endüstrisinin Yan Ürünü Olan Yoğurt Suyunun Fonksiyonel İçecek Üretiminde Kullanımı" Başlıklı Sunumu ile Katılım Sağladı

Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Hale İnci ÖZTÜRK 05.10.2023-06.10.2023 tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen III. Ulusal Sütçülük Kongresi'ne "Süt Endüstrisinin Yan Ürünü Olan Yoğurt Suyunun Fonksiyonel İçecek Üretiminde Kullanımı" başlıklı sunumu ile katılmıştır.

Kongreye çeşitli sektör çalışanları, FAO Türkiye temsilcileri ve Türkiye'nin çeşitli illerinden akademisyenler katılarak sürdürülebilirlik perspektifinden süt endüstrisinin geleceği değerlendirilmiştir.

Erişilebilirlik

Seslendirme

Metinleri sesli okuma

Yüksek Karşıtlık

Koyu tema aktif et

Solgunluk

Renkleri gri tonlarına çevir

Büyük Metin

Yazı boyutunu büyüt

Okuma Maskesi

Odaklanmayı artır

Okuma Klavuzu

Yatay okuma çizgisi